onsdag 26 oktober 2011

eftermiddag

....anton kom ner på byn o jag ringde o fick en tid hos läkarn åt anton kl. 15.30....vill inte se han krasslig ,då lider jag ,ganska vanligt att som den mor jag är så lider jag att se mina barn sjuka.
innan det var dags att åka till läkarn så hängde jag lite tvätt o plockade. för att inte känna mig  ofräsch när jag ska bort någerst så tog jag en varm dusch ,kände mig genast piggare då.
hos läkarn blev det ett konstaterande att han gick omkring med öroninflammation o det blev penicillin o näspray för anton.
när vi var klar där efter bara några minuter så for vi på apoteket sen var det bara följa med anton när han skulle förbi en verkstad för att kolla nå grejs innan jag kom mig hem.
eftersom jag inte hade hunnit laga nån middag så ville pojkrna käka på grillen o som den snälla lilla mor jag är gav jag dem pengar o dem for i väg. efter en mycket kort stund var dem tillbaka hemma vid datorn.
det låter som om både storebror o lillebror kommer att sova i sovstugan i natt o därifrån fara till skolan i morgonbitti.
idag är det onsdag o jag önskar attt jag fick vinna en massa pengar på både lotto o keno ikväll =)......hmm....roger har ännu inte kommit hem ,men för ett tag sen var han påväg ,det beror nog på dimman det tar sån tid att köra från luleå. ......nu ska jag dricka mitt kaffe innan det kallnat för mycket hej hej....

Inga kommentarer: