söndag 3 februari 2008

städ dag


jaha så var det söndag kväll igen....jobb i morgon.
helgerna går alldeles för fort.
idag har gubben varit och pimplat med pojkarna,anton fick 3 abborrar. snuttan blev glad då hon fick ett riktigt skrovmål...haha.
under tiden var jag hemma och städade lite och böt gardiner,kul att hänga upp nya fräscha gardiner och nya fina blomkrukor att ställa i fönstret.
lilleman är krasslig förkyld ont i halsen och obehag i ena örat,rinner ur örat...hmmm...han har rör i öronen (fick det för snart 3 år sen).roger får stanna hemma med han och kanske han behöver åka till läkarn för att kolla örat så det inte är nått som är tokigt.
jag har varit och kollat tradera som jag oftast gör..haha...jag har inte "budat" på nått men alltid finns det sånt jag vill ha.kollar ofta på kläder, prydnader och leksaker till lilleman. jag har handlat ganska mycket där allt möjligt till pojkarna och mig själv...nu ska jag se singing bee på tv3 sov så gott /kramiz

1 kommentar:

Anonym sa...

vem är den snygga karln på bilden högst upp med skoteroverall ser ut som hobby the man ha ha oj så kallt ute prata nyss med leif har passerat tärna motnorge trodde han skulle vara framme halv nio stackarn sen har han lika långt hem har inte roger lagt ut sin skoter än