lördag 26 januari 2008

en tidig lördagmorgon


ja då var jag här.
lördagkväll med bingolotto och jag vann en hundring...haha.resten av kvällen har jag planerat att bara "softa".
jag hade en morgonpigg pojke i morse som väckte mig vid 06.30.det var inte så dumt kliva upp tidigt jag hann göra mycket nytta(startade en tvätt,gjorde upp eld,plockade undan och kokade kaffe) då jag klev ur sängen så tidigt.vår tempmätare visade -22...ute...brrr.
vi åkte ner på byn och handlade lite ,sånt vi glömt köpa i går när vi handlade..haha.
vi var till våra goda grannar och drack kaffe och surrade bort en stund tidigare i dag. tack för kaffet b och j.när vi väl kom hem var det dax fixa middag. i dag blev det kokt potatis och morötter, stekt köttfärs och en löksås.
i går var vi och fyndade, skiddressar på rea.oscar jag och roger anton ville ingen ha.anton nöjde sig med en pizza då vi gick ut och käkade pizza med pojkarna efter att vi handlat.resten av fredagkvällen glodde vi på tv .
grattis till vinsten L.
ha en fortsatt skön helg /ting

1 kommentar:

Anonym sa...

hej igen ting jag förstår att jag ä skyldig dej en lunch igen men den här gången blir det tresco jag tror jag hamnat i ett stim ha ha man får ha roligt så länge det håller i sigdet var bra på bröllopet igår erika verkade lycklig o hennes mamma höll tal o önskade henne en lycklig födelsedag vi höll jävlat på att skrattaihjäl oss tur man skaffa sej en ny kärring ha ha hoppas det blir varmare nu ha en fin dag med familjen