lördag 5 januari 2008

en kall morgon

gårdagens middag: ris , kotletter och sås och grönsallad som tillbehör

nu slipper jag frysa om tossingarna ,jag har fått mig ett par riktiga vinterskor av gubben


En kall morgon när jag steg upp ,nu är det ett par timmar senare och varmare har det hunnit bli.lilleman har blivit förkyld och är lite hängig få se om han kan sova hos "momma" i kväll.pojkarna frågade" momma" om dem skulle få komma och sova och till deras förtjusning skulle det gå bra, eftersom hon är ledig.
ikväll är det bingolotto och vi ska spela som vi brukar varje helg,hoppas det ska bli en större vinst. jag väntar fortfarande på att få vinna stort..haha.
idag är en sån dag då det inte händer så mycket här. jag tvättar och städar lite.senare ska jag laga middag. sen skjutsar vi pojkarna till "momma"sen åker vi hem ,spelar bingolotto och tar det lugnt. ha det bäst/kramiz

2 kommentarer:

mittiminvillervalla sa...

Hej Tingeling! Tack för besöket hos mej och god fortsättning på nya året.

Fint det blev med din nya layout!

Kul att du också tycker om att skriva, det gör jag med. Några författardrömmar har jag däremot aldrig haft. Ja, skulle kanske vara en barnbok i så fall. Skrev en liten en när mina flickor var små men den har jag tyvärr inte sparat!

Ha det fint och himla bra nyårslöften du gett!

Kram Monika

Guldkorn i min vardag! sa...

Hejsan på dig,fina skor bra för vinterkylan, vi sköter Emma i helgen hon är åxå attans förkyld.Alla drömmer vi om den stora vinsten hoppas den kommer någon gång.
Kram Ulla-Bella