torsdag 10 januari 2008

en innehållsrik dag


...i dag har jag varit och rantat oppa bojn och gjort ärrenden.kändes kul att göra annat än bara vara innanför dessa 4 väggar . självklart trivs jag att vara hemma ,men social som jag är så gillar jag att surra med folk..haha. jag visade mig på jobbet(kul) och vi käkade lunch ihop ,för mig blev det en nyttig burgare med fullkornsbröd mums.
åkte sen hem med bussen för att vänta på pojkarna som kom med senare buss hem från skolan. nu i kväll har jag tillbringat tid med äldsta pojken vid datorn ,men har oxå hunnit med att gå en lång promenad ,skönt då vädret är så behagligt.nu är jag ganska trött ,jag får nog sova gott i natt tror jag.
jag har haft en trevlig dag ,träffat trevligt folk att surra med, varit ute i friska luften mycke och fått motionera.
jag har läst en hel del böcker genom åren.en ljudbok skriven av läckberg har jag lyssnat på .isprinsessan den var bra. jag har nog nån till bok av henne att lyssna på. jag gillar verklighetsbaserade böcker ....hmm...ja jag tycker nog om det mesta ,typ kajsa ingermarsson ,rudberg mm.jag avslutade min senaste bok i går den heter smuts,jag har skrivit lite om den på min blogg.den är läsvärd ,absolut.
L , hoppas du får en lugn och skön 3 dagars helg ,du som jobbat så mycket.
jag avslutar mina rader med dessa ord: sov så gott ,dröm sött.en godnatt kram från mig /ting

1 kommentar:

Anonym sa...

tack ska sova nu kl är 2400