torsdag 3 april 2008

huvudvärk är inte alltför trevligt

var inte så mycket trött i morse då väckarn började tjuta, kan bero på att jag somande strax efter 22 och har sovit bra. en som var trött i morse ,det var oscar. inte kul för han att kliva upp kvart i sex och åka på fritte. men väl där trivs han och tycker om att äta frukost,gröt är hans favorit frukost.anton han låg kvar i sängen och sov,men i morgon ska han iväg till skolan för nu är han så pass pigg att han orkar.
idag har det varit lite sämre väder,på eftermiddagen började det till min besvikelse att snöa...hua inte kul att det är vitt på vägen igen, men som alla vet är det ett varierande väder i april månad.
jag har varit till sjukgymnasten idag och känner mig bättre.det enda som värker i kväll är mitt huvud,en fruktansvärd värk ,skulle bara vilja dra ett täcke över huvudet. det har jag ju naturligtvis inte tid till ,det är ju alltid nåt som ska göras.
en glad överraskning hittade jag i postlådan då vi kom hem ,ett paket från usa med ett par nya skor (dc).jättefina och jag är helt nöjd. kort på skorna lägger jag ut vid ett annat tillfälle....haha. i samma paket fanns även 2 gubbar(leksaker) till lilleman , .och han blev glatt överraskad.
ingen kenovinst blev det i kväll.förhoppningsvis har du vunnit mer än jag ikväll L...haha.
hoppas du får en lugn dag med mycket vila ,då du är ledig i morgon .
ska lägga i från mig datorn innan jag somnar .ha det bäst kram /ting

Inga kommentarer: