måndag 15 oktober 2012

måndag hela dagen

....ja allt kan ändras i ett kort ögonblick ,det har jag och mina syskon fått erfara.
en jobbig tid framför oss. jag är evigt tacksam för att mamma har fått fem barn och vi kan hjälpas åt att fixa o trixa det som ska göras när lilla mor blivit hastigt sjuk.
hade en lugn, skön och avkopplande  morgon innan jag gick till jobbet och jobbade mina timmar mellan 10-14. därefter gick jag och gjorde ärrenden innan jag knatade hem. väl hemma och telefonen har gått varm idag och det blev beslutat att vi skulle ta en tripp till piteå sjukhus i kväll.
jag ställde mig vid spisen o lagade middag : mjölkstuvade makaroner o stekt korv ,snabbt o enkelt sen disakde jag o plockade. tog därefter en varm dusch o böt om. hann med en stunds vila innan syster kom hit o roger kom hem kort därefter. sen drog vi i väg till piteå.
väl hemma var vi strax före kl 21. sen jag kom hem har jag fixat o donat lite o avslutningsvis tog jag mig en varm dusch o har nu intagit sittläge i soffan med datorn i knät.
snart är det läggdax ,det har varit en lång dag jag är trött och längtar efter att få läsa min nya bok o tänka på annat. .....
nu är det 3 dagar kvar.....
CARPE DIEM ......sov så gott dröm sött

Inga kommentarer: