onsdag 3 oktober 2012

Ännu en ...

Hektisk dag har det här varit....nu först får jag sitta ner en stund efter att ha varit igång hela dagen.
En  mega SKÖN morgon  hade jag innan det var dags att springa ner på jobbet.
Strax före 10 var jag på plats och sen var det full fart i fyra timmar , har känt mig trött hela dagen och nu är jag totalt knäckt... Dagen började bra så jag klagar inte.:)
Efter jobbet hann jag hem en stund innan jag gick ner på vårdcentralen med Oscar . En sköterska kollade hans öron sen en läkare som bedömde att han behövde antibiotika och örondroppar....han kanske oxå behöver göra en operation till i öronen , nya plaströr  blir det då..... men håller tummarna att det inte ska behövas. Nåja efter det så gick jag för att lämna in lottot för kvällen sen ner på Apoteket . Min vanliga otur så fanns inte den medicinen hemma och dem skulle prata med läkaren och sms mig när receptet kunde hämtas ut.
Ett sms kom för en stund sen och jag bad Roger hämta ut det på så sätt kunde jag luta mig tillbaka i soffan med ipaden i knät och en kaffekopp på bordet bredvid mig.......
Efter Apoteket så gjorde jag diverse ärenden innan jag gick hem.  Jag ställde mig vid spisen för att laga middag. Idag ville Oscar ha kycklingburgare och pommes frites och till vi andra blev det makaroner stekt korv och ägg. Det tyckte jag fick duga :).
Vad jag ska göra ikväll har jag inte hunnit fundera på ....
Nu blir det dricka mitt kaffe.
Ha en bra kväll är tillbaka senare igen......

Inga kommentarer: