söndag 7 oktober 2012

lördag och lite av varje

kvällen har innehållit lite av varje =) ,har VÄRK så ini helsike och inte hjälper medicinen....=(...har så ont i ländryggen och ner över skinkorna så jag har svårt att sitta och när jag ska resa mig så tar det ett tag att stå upprätt och ovanpå det så är jag stel i nacke.....dags för att kasta mig på soptippen kanske?.....det är bara att sluta gnälla för det hjälper då inte. skratta emellanåt kan jag iaf göra =)....
tidigare ikväll for dem bort och kvar ensam hemma var jag ,skönt att få egen tid och göra det jag vill.=).....när dem kom hem så blev det se tv en stund innan jag fick medmig roger ut o köra nån sväng.
inte mycket folk i rörelse i regnet. vi pratade med en kompis och det slutade med att vi for dit för kaffesurr. =)....trevligt.
kom hem för en liten stund sen så var det bara för mig att inta ryggläge med datorn i knät (har alltför ont  för att sitta.)
nu har klockan passerat midnatt och  jag är inte det minsta trött...hmm....om jag skulle läsa min bok och sen försöka sova nån stund. tur jag är ledig i morgon....
har rättat mitt lotto ...=(
sov så gott....
kvällens outfit

Inga kommentarer: