måndag 1 oktober 2012

Hektisk måndag

Denna måndag blev hektisk. Sprang i väg ner på jobbet för p-möte kl 08.00 det drog ut på tiden och när det var klart så var klockan 09.10 ingen ide' att springa hem. Jag stannade kvar och jobbade. Fullt upp hela dagen och när klockan var 14 så gick jag hem. Hann inta ryggläge på sängen en stund innan det var dags att gå ner på skolan på ett utvecklingssamtal med Oscar.
Klockan 15.30 var det klart och jag gick hem , när jag kom hem så kom jag ihåg att jag glömt förlänga mitt Keno så det var bara att hoppa i skorna och springa ner på kiosken .... Helt slut efter att ha sovit asdåligt i natt kom jag till sist hem.
Tog en het lång dusch och böt om ,tog fram nåt att käka ( har verkligen inte hunnit eller kommit ihåg att käka nåt idag ) vilket inte alls är så ovanligt. :)
Det blev en skål med fil o flingor och en korvsnärt. Mätt i magen så la jag mig i soffan för att glo på tv inte helt otippat somnade jag och har sovit ett tag.....undrar hur jag kommer att kunna somna ikväll, men som det känns nu så tror jag inte det ska bli så svårt då jag bara sovit tre timmar natten som var pga värk.
Nu känner jag mig rastlös vill göra nåt , borde ta en prommis trots att jag gått en hel del idag.
Känns kyligt ute  vintern är nära  fryser hela tiden behöver värme , skulle inte vara helt fel att sitta i en bastu nu......
Keno gav ingen vinst som vanligt men som de sägs enträgen vinner:)........ Nån dag kanske det är min tur att vinna.:)
Drömmer om sommaren
Nu ska jag sluta surra o hitta på nåt att göra hej hej

Inga kommentarer: