torsdag 5 april 2012

skärtorsdag ,en "rantardag"

cyklade  , ja ni läste rätt jag cyklade de metrarna jag har till jobbet i morse o började jobba 08.00 sen var jag tvungen att fara ut på jobbet på ett möte kl 10.30 cyklade istället för att gå o på så sätt sparade jag tid. efter mötet for jag tillbaka på jobbet. hemma idag var jag runt kl 12.30. innan jag for hem för dagen så var jag in på salong divine o köpte en ring som hon hade beställt hem åt mig ,och huvva så fin den är ,det blev en påskpresent till mig själv =).
när jag kom hem så tog jag en dusch o la mig ner för att vila ,men efter ett par minuter var jag uppe igen o inte hade jag ro att vara still så jag sprang ut på byn för att göra ärrenden. när jag åter igen var hemma så kom roger hem o vi tog en promenad ut på byn för att se efter lite nya fiskegrejs inför helgens  fiske o in på ica för att handla lite påskgodis i lösvikt.
det har blivit en del rantande denna dag o kväll. men när vi sen kom hem på eftermiddagen så blev det lite vila innan jag gjorde iordning snabb enkel middag. sen var vi iväg o skjutsade upp oscar till backen o sen förbi en kompis en stund.
kvällen har vi tillbringat hemma fram till det var dax att hämta oscar o därefter for vi o hälsade på ett par kompisar för att surra o dricka kaffe.
nu har vi varit hemma ett tag o jag har hunnit med att plocka lite o vika tvätt klockan har blivit mycket o det är snart dax för mig att bädda ner mig ,väckarn ringer tidigt i morgon för då ska jag upp o ladda inför en dag på isen. jag säger sov så gott .......

Inga kommentarer: