fredag 6 april 2012

långfredag i helhet

....vi åkte vid 08.20 i morse o plockade upp en kompis sen mot kåbdalis o påväg uppåt stannade vi till och hämtade en till kompis. i kåbdalis var vi vid kl 09.30. pimpeltävlingen började inte förrän kl 12 så det blev en lång väntan så för att fördriva lite tid så drack vi kaffe o åt en macka i restaurangen i backen.
när klockan slog 12 så var vi beredda att släppa ner kroken. ingen fiskelycka ,men solen värmde emellanåt o vi hade trevligt sällskap med oss o det är huvudsaken.
pimpeltävlingen var slut kl 14 o då var det prisutdelning o jag vann roger valde ett pimpelset med spö ,pirk o annat. utdelningen tog lång tid o när klockan var 15 så gav vi upp o for hemåt.
hemma var vi ganska precis 16.30 o då tog jag mig en varm dusch o tänkte inta ryggläge men så blev det inte för oscar ville ha en kladdkaka o som den snälla lilla mor jag är så bakade jag en till han.
efter jag bakat ,diskat o plockat så la jag mig för att vila. nu är klockan strax efter 20 o lets dance har börjat så jag ska sluta surra o kolla när dem dansar....ha en bra kväll .....

Inga kommentarer: