måndag 2 april 2012

måndag , dag o kväll

...så har denna dag blivit kväll ,klockan har tickat på o jag har hunnit med att jobba fyra timmar på bästa jobbet hittills ,håller tummarna att det ska leda till en anställning det är  en av min önskningar som jag drömmer om.jag slutade klockan 12 sen blev det en snabb lunch på grillen o sen hem o då jag kom in genom dörren hemma så styrde jag stegen mot soffan o intog ryggläge ,en stunds vila behövdes för att återfå lite av krafterna att orka med resten av dagen.
på eftermiddagen hade jag lust att fara ut o sätta mig på en is ,men jag hann inte mer än nämna den meningen så började det snöa......
anton o kompis kom hem o jag drog i väg med dem ut en sväng. när jag kom hem igen så hade oscar kommit hem ,han o roger var hemma. jag lagade middag o medan jag höll på med det så for roger o oscar upp till garaget. anton o kompis kom hem o lägenheten fylldes med folk.
fick främmande en stund o efter ett tag så sprang jag i väg en sväng medan roger hämtade oscar i bowlinghallen sen var dem i väg o handlade lite o strax före kl 20 var dem hemma o jag kom hem för att slå mig ner i soffan för att se tv (familjen annorlunda på tv4).
när det var klart så tog jag en varm dusch o är åter igen tillbaka i soffan för att bara slappa en stund innan det sen är läggdax för mig.
imorgon är det jobb 08.00-12.00 klockan ringer som vanligt 06.00 då ska jag upp o dricka mitt morgonkaffe o göra mig klar. nää nu ska jag sluta surra. sov så gott......

Inga kommentarer: