lördag 14 april 2012

oops....nu är det dax

...att jag lämnar ett avtryck efter mig här. jag har ju inte gjort nåt inlägg sen tidigt i morse......nåja nu är jag här vid tangentbordet ,så några rader ska jag nog få ner här. strax före kl 09.00 for vi i väg ut på isen med en kompis. efter nån timme gav vi upp för fisken var inte riktigt på hugget o kallt var det.
när jag kom hem så ställde jag mig i duschen o spolade hett vatten för att  återfå lite värme.....funderade en stund vad jag skulle göra resten av denna lördag o jag bestämde mig för att gå ut en sväng på byn då oscar kom hem. vi gick i väg på sportringen för att se om vi kunde hitta han en ny vårjacka.det fanns ingen som han ville ha o jag behövde inte belasta kontot.
efter det så gick jag ensam vidare på andra affärer ,belastade inte mitt konto nåt denna dag ,förrutom att jag lämnade in lördagens lotto.=)...om det blivit nån lottovinst vet jag inte,det får jag ta o kolla sen.
 efter ett tag ute på byn så gick jag hem för att  vila men innan jag kunde vila så hängde jag tvätt o plockade undan. oscar o kompis kom hem en stund sen drog dem i väg. roger kom hem vid kl 15.
ikväll har jag varit hemma o sett tv ,kvällen är din på tv4. roger o oscar har varit upp till garaget en stund o jag kunde se tv i lugn o ro. när dem kom hem vid 21 så for vi i väg o hälsade på kompisar ,vi drack kaffe ,fikade o surrade ,trevligt. nu för ett tag sen kom vi hem.
snart är det dax att jag uppsöker mitt täcke, kudde o sängen , men först en liten stund har jag tänkt hänga framför datorn.
lite orolig känner jag mig för jag vet att anton är ute o kör bil o han har sommardäck o det snöar ikväll ,ett vitt täcke har lagt sig på vägarna.
avslutar med att säga sov så gott ......

Inga kommentarer: