måndag 16 april 2012

jobb ,lite vila o annat

....ja så har dagen gått och nu är det bara tv o slappa resten av kvällen som gäller. en kylig morgon ,lite snöfall sen övergick vädret  till att bli  soligt. skönt när jag slutar tidigt o har de mesta av dagen ledig att kunna vara ute o njuta av solens strålar.
efter jobbet gick jag hem för att käka en macka o dricka en kopp te o sen la jag mig för att jag hade tänkt vila ,men rastlös som jag är så inte fann jag nån ro att ligga på rygg.
nä upp o i väg på äventyr o låta solens strålar träffa min hud , d-vitamin är hälsosamt =).
jag hann hem ett tag o la mig en stund i soffan innan det var dax att hä sig i väg åter igen ,då på massage. efter massagen gick jag i godan ro ingen brådska hem. jag fick syn på bla ett par hungriga killar som jag surrade med =)....en stund senare bestämde jag mig för att knata hemåt.
väl hemma igen så var oscar o kompis här. jag har beslutat mig för att strejka när det gäller matlagning ,så idag blev det grillmat. inte speciellt gott tycker jag.
roger kom hem o vi käkade. oscar for i väg på bowlingträning o när han kom hem så åkte dem upp till killarna i garaget o jag har haft egen tid hemma o bara latat mig.
ha en bra kväll o sov så gott .....

Inga kommentarer: