onsdag 16 november 2011

lite av varje

...ja då var det dags att skriva ner några rader här. en lugn o skön morgon innan det  var dags att göra sig redo för att "pinna" i väg o jobba. =)
jag gick raka spåret hem efter jobbet. gjorde en varm macka o kokade en kopp te o käkade innan jag intog ryggläge i soffan ,ett måste att vila min värkande kropp.
tiden sprang i väg o när klockan närmade sig 15 så var det dags att göra sig klar för att gå i väg till sjukgymnasten. oscar följde med denna gång för att han har haft så ont i nacken en längre tid.
han kommer att få ett program han ska träna efter o förhoppningsvis kommer han bli bra.
jag hade några låsningar i bröstryggen (som vanligt) o då han fått bort dem kände jag mig som ny igen , men då undrar jag för hur länge?...ibland kan det vara bättre nån dag ibland några timmar....
nåja det känns hyffsat bra nu.
när vi kom hem så var det tid för att laga middag , jag o oscar hjälptes åt att laga mjölkstuvade makaroner o korv.
sen efter att jag ätit diskat undan o plockat så var det åter dags att vila.
pojkarna roade sig framför datorn o när klockan hade passerat 19 så for dem upp till sovstugan där dem sover i natt. jag tog en dusch o la mig i soffan för att kolla kvällens program ,bonde söker fru o berg flyttar in på tv4.
roger som stannade kvar på jobbet för att skruva kom hem för ett tag sen o då han kom hem åkte vi ut en sväng på byn för att köpa bingolotter till i morgon o samtidigt köpte han en burgare. nu hemma igen i soffan med en kopp kaffe framför mig. snart kryper jag ner i sängen. det är en ny dag i morgon ....sov gott

Inga kommentarer: