tisdag 19 april 2011

solig dag

...varmt o soligt. klev upp tidigt och gick ut en promenad runt 07.35 och sprang in på solariet för att sola. efter det gick jag hem för att ta en dusch och slappa. solen har visat sig hela dagen. vid 13 gick jag ut en promenad för att lämna in mitt keno och köpa grädde o sylt. sen styrde jag stegen hemåt igen. jag har tvättat kläder ,hängt/ vikit tvätt ,diskat ,diverse sysslor. och däremellan vilat min värkande kropp. oscar har varit och cyklat hela dagen med en kompis och är nu uppe tillbaka i sovstugan. efter antons körlektion åkte han till luleå där han tillbringat dagen med roger på jobbet.
nu är dem påväg hem för att käka och till middag har jag lagat : kasslergratäng o ris. själv har jag ännu inte käkat middag är inte hungrig. lunch har jag ätit lite klyftpotatis o grillkorv och druckit mängder med kaffe denna dag.
tradera är jag in o kollar då o då och idag vann jag ett bud på en bikini =). alltid kul med en ny bikini inför varje sommar. posten kom med ett paket till mig ,ett par vita jeansleggins 3/4 långa ben ,lite långa men det funkar att vika upp de en aning och hur sköna som helst vilket köp =) är superduper nöjd.
ser fram emot kvällens keno hoppas på en megavinst nu. ha en bra kväll .....

Inga kommentarer: