torsdag 28 april 2011

snart....

tror jag det är lika bäst att jag bäddar ner mig och läser en stund innan jag stänger mina två blå för att drömma sött. i morgonbitti klockan 09.00 ska jag infinna mig på pitehälsan för en hälsokontroll.kändes inte sådär upplyftande, men tyvärr måste man göra sånt som är mindre kul ibland.
jag som trodde alla affärer hade extra öppet i kväll men icke det. endast tre affärer var öppna ,nåja mindre pengar gick det.
vi åkte upp till min bror o hans sambo för att uppvakta henne på födelsedagen och där blev vi bjudna på en väldigt god smörgåstårta. då vi varit där ett tag var klockan dax att fara hem för det är ju skolan i morgon för pojkarna.dem lämnade av mig hemma medan dem for upp till sovstugan o garaget. undrar just när dem går o lägger sig ,dem surrade om att fixa uti crossarn och roger är fortfarande kvar där uppe i garaget.
jag sitter här i soffan har kollat lite tv och nu börjar jag känna mig trött trots att jag sovit ett bra tag i soffan idag så tror jag banne mig att jag somnar gott i kväll.
kenot gav oss en liten vinst på om jag inte har helt fel ,10 kr....men storvinsten kommer tids nog. =)nu ska jag sluta surra och masa mig i säng......sov gott

Inga kommentarer: