tisdag 26 april 2011

massage frissan ...

ja denna dag har blivt kväll och här sitter jag nu. kom hem för ett tag sen. vaknade tidgt första gången jag slog upp ögonen var 05.10. låg kvar under täcket till 06.50 då klev jag upp. förmiddagen gjorde jag lite diverse sysslor hemma sen tog jag en promenad och gjorde några ärrenden ,det var soligt men attans vad det blåst hela dagen. jag gick hem för att vila min värkande kropp och dricka mer kaffe, det har blivt mängder med kaffe denna dag och däremellan en kopp te till den koppen åt jag mackor ,det vart dagens lunch.när klockan var närmare 14 tog jag en promenad till massagen och därefter gick jag till frissan och blev fin i håret. =) lite lyx mitt i vardagen förgyller en grå trist vardag.
hem för att laga mat : baconpannkaka och själv åt jag en tallrik havregrynsgröt o en hårdmacka. pojkarna for till sovstugan efter skolan.
nu ikväll for vi ut och handlade till pojkarna roger for upp dit medan jag for en sväng till min mor.nu resten av kvällen kommer jag tillbringa i soffan och se på tv. hej hej

Inga kommentarer: