fredag 22 april 2011

en lååång dag

men denna dag kallas ju för långfredag och det var denna dag jesus dog på korset vilket år har jag ingen aning om. mycket lång tid tillbaka klädde sig folk i svart för det är ju en sorgens dag inom kristendomen
vaknade tidigt som rackarns 06.00 försökte somna om gav upp försöket och klev upp 06.40. min dag startade som alltid med morgonkaffe. satt i soffan drack kaffe och tog det lugnt ett bra tag. roger sov länge. pojkarna sover som vanligt i sovstugan.
på förmiddagen var jag i väg o lämnade in dagens keno som inte gav en endast krona i vinst ,vi hoppas på en travvinst i morgon istället L och givetvis en kenovinst oxå. =)
jag har vilat emellan åt idag för jag är extra trött då jag inte fått sova ut på morgonen pga värken. efter en stunds vila så ville jag ju baka lite och resultatet blev en ambrosiatårta och en silviakaka. när jag bakat det så var det dax att laga middag som idag blev enkelt o gott :bandspaghetti o köttfärssås.
roger o pojkarna kom hem starx före kl 17 för att käka och dem var hemma en stund sen följde jag med ut och åkte en sväng (anton körde).
sen hem igen medan dem åkte iväg. jag satte mig vid datorn för att bevaka en auktion som jag hade på tradera. fick sålt en klänning /tunika för ett par tior ,ja nu behöver den ju inte va i garderoben och ta plats nå mer iaf. nu ikväll har jag lagt ut ytterligare två auktioner och jag hoppas även att dem blir sålda.=)
roger o pojkarna kom hem för att hämta mig vid 20 och jag följde ut och åkte en sväng till med dem innan dem for upp till sovstugan. nu sitter jag här framför datorn och tvn. resten av den här kvällen kommer jag bara vila min värkande kropp för jag har sååå j-kla ont. ha det bäst /tingeling

Inga kommentarer: