fredag 26 november 2010

några dagars innehåll

nu är det fredag kväll och idolyra på fyran =).hejja idoler.
har inte varit här på några dagar så nu ska jag försöka komma i håg veckans innehåll.
måndag: stod massage på schemat och bak av saffranskaka i långpanna. mums den blev god.kvällens höjdpunkt på tv3 ,svenska hollywood fruar.
tisdag: hmm....ja då var jag ut en promenad i den bitande kylan som har hållit i sig hela veckan =(. resten av dagen var jag inomhus. kvällens program på tv3 , i form med anna anka.
onsdag: jag då gjorde jag inte mycket.på kvällen fick vi främmande en stund och på tv4 visades bonde söker fru.
torsdag: fortfarande kyligt ute. hade rehab möte på jobbet ....usch .....på eftermiddagen åkte vi in till boden för att lämna tillbaka en skidutrustning och hyra en ny åt oscar. kalaset gick på 1595 kr. innan vi lämnade den kommunen gick vi in på dollarstore ,där jag bla handlade ett par gardinlängder till sovrummet och lite annat smått o gott. det kalaset gick på runt 300 kr.
idag fredag ,en kall dag (lite varmare än i går). har jag besökt läkarstation o min läkare. jag har fortfarande värk och ingen ork att göra så mycket. blev fortsatt sjukskriven.
ikväll har jag bara varit hemma o hängt lite tvätt och slöat framför tvn i soffan. roger har varit upp till b-träsk en stund medan pojkarna varit hos kompisar. nu är nästan hela familjen hemma ,anton är fortfarande hos kompisar. här sitter jag och väntar på att resultatet av idol ska visas men än är det en stund till dess. blir riktigt spännande att se vem som åker ut i kväll. ha en bra kväll.....

Inga kommentarer: