onsdag 10 november 2010

ett par ugg

på morgon vaknade jag och klev upp 07.00. var upp vid 06.10 för att väcka anton men kröp tillbaka under täcket. roger klev upp och drack kaffe o pratade med anton tills han gick till bussen. en trött o tjurig oscar vaknade .....ville inte till skolan ,men efter nåt tag for han iaf och jag hade en mys stund hemma ,drack kaffe i lugn o ro. sen kom roger hem från sjukgymnasten.
klockan 11 var det dax för mig att gå på massage i snö o blåst. det har snöat mest hela dagen kommit en hel del snö.
när jag kommit hem från massagen så ringde det på dörren och där stod ett par kompisar med fika och jag bjöd på te o kaffe. dem blev kvar ett långt tag till klockan var tre.
roger o oscar for och köpte han en hockeyklubba som han tjatat om...hmm....som jag hade sagt nej till att han skulle få....tycker nästan 600 kr är för dyrt. nåja då blev oscar nöjd o glad för en tid till nästa grej han vill ha.
jag o min kompis gick ut på byn och vi träffade anton som precis klivit av bussen han hakade på oss när vi gick in på skoaffärn. jag ville nämligen ha ett par uggs (vinterskor ) . tro det el ej jag hittade ett par med högt skaft ,beige och eftersom det inte var äkta uggs så var dem billiga endast 199 kr ett fynd med andra ord ,så nu är jag äntligen ägare av ett par =).
väl hemma så vilade jag lite innan jag ställde mig vid spisen för att laga mat : pasta bolognese.
sen blev det lite mer vila och i kväll har jag bara varit slö hemma i soffan framför tvn.
inget vann jag på lotto o keno...snyft.
nåja på lördag då kanske...haha....nu ska jag se tv nyheterna...ha det bäst

Inga kommentarer: