söndag 30 september 2012

denna söndag

är snart slut o i morgon är en ny vecka ,med nya utmaningar. idag har jag gjort lite av varje. diverse sysslor här hemma. på förmiddagen fick vi trevligt främmande =) ,dagen har varit oväntat bra =). sen följde jag med till ett garage då roger skulle byta till vinterdäck o fick då surra en stund =)....sen hem för att laga middag :spaghetti o kättfärssås sen blev det slöa en stund.
ikväll har vi spelat bingolotto som vanligt blev det ingen vinst.
efter bingolotto så åkte vi förbi för att surra o dricka kaffe hos ett par bekanta (trevligt ,tack för kaffet o fikat).  vi kom hem för en stund sen till en tyst lägenhet (oscar hade bäddat ner sig).
nu ser jag filmen knight and day på tv4 samtidigt som jag skriver ner några rader. man ska vara en kvinna för att klara av det =).......kvinnor kan =).......
efter filmen är det nog bäst att jag bäddar ner mig o försöker sova ,det blir en tidig morgon i morgon som börjar kl 08.00 med p-möte sen jobbar jag i butiken 10-14 och därefter hem en sväng för att sen kl 15 vara på skolan på ett utvecklingssamtal med oscar. ja just det jag får inte glömma ringa diverse samtal under morgondagen.....VIKTIGT.
nu ska jag se tv .....sov så gott o dröm sött.....

Inga kommentarer: