lördag 29 september 2012

smått o gott

jaha nu är jag här. det är kväll och idag har jag gjort lite av varje. putsat fönster bytt gardiner o pysslat ,vilat mellan varven mm.....
på  eftermiddag ut en sväng förbi affären o kiosken hem för att fixa nå käk. ikväll har vi varit bort ,blir alltför rastlös om  inget händer....=)....åter hemma så gick jag runt o tände ett gäng med värmeljus och hamnade framför tvn ,ser en film something borrowed på tv4.
anton kom hem fram o tillbaka ,smälter lite när mitt hjärtegryn visar sig =)....för mig kommer han alltid att vara mitt hjärtegryn hur än gammal han är och det vet han om =).....
det blev ingen prommis som jag tänkt ikväll pga det alltför tråkiga vädret ute...=(.....hoppas på bättre väder i morgon så att jag kan ta en efterlängtad prommis.
tack för din kommentar anonym. kul att höra av dig och  grattis till vinsten. jag har glömt rätta lottot ,jag kanske har blivit miljonär...eller så inte ......kenot gav då ingen vinst men jag hade ju faktiskt inte väntat mig det heller.ser att du oxå haft fullt upp denna dag. det är bra att ha nåt att fördriva dagarna med.=). i morgon är jag ledig ,känns inte helt fel faktiskt.
nu ska jag se slutet av filmen.....hej hej


tacos till middag

Inga kommentarer: