onsdag 26 september 2012

Nerbäddad

Efter en nästintill sömnlös natt så är jag nerbäddad den här tiden, tidigt jag vet klockan är bara barnet men jag känner mig knäckt och frysen....brr....
Inspirationskvällen var bara WOW  så kul , så mycket snygga kläder VILL HA ropar min inre röst men förståndet säger man kan inte ha allt och jag har så mycket i mina garderober och jag kan inte heller lägga alla pengar på bara kläder....Å vad klokt det lät ... Jag är en klok kvinna :).....
Antons Hanna följde med och hon blev helt såld och vill absolut följa med på nästa inspirationskväll som är i november och givetvis ska hon med då ...:)
När klockan var ca 19.20 var vi hemma. Jag tog en promenad till garaget där Roger o vår kompis skruvade , alltid kul att surra och va med i garaget :) hemma var vi runt kl 20.30 och då hade jag lite att göra det var bara att kavla upp ärmarna och ta itu med lite hushållssysslor ( diska o plocka undan).
Efter det så tog jag en filtallrik och en korvsnärt och satte mig i soffan framför tvn.
hade tänkt ta en prommis ikväll men eftersom det regnar och jag känner mig trött och frusen så blev det ingen uppfriskande promenad.
Nu är det snart dags  att jag lägger undan ipaden och försöker sova. Jag vann inget ikväll varken på lotto eller Keno , är jag förvånad? NEJ inte det minsta.......jag kanske vinner en annan kväll med lite tur:)
Sov så gott o dröm söta drömmar /kram tingeling

Inga kommentarer: