fredag 28 september 2012

Fredag efter jobbet

Kommit hem för en liten stund ,skönt med fredag:) som alla dagar på jobbet så är det full fart ,det är KUL...;).....idag har jag haft en del huvudbry ,ny dator och lite nytt att lära sig men det fixade sig och när jag lämnade jobbet så hade problemet löst sig. Mycket folk ,trevligt som alltid:).
En god vän som tittade in i  butiken :) , titta gärna in fler gånger för det är alltid lika trevligt att få se dig min vän.
Jag har haft huvudvärk hela dagen och jag hoppas det släpper snart för hujja det är allt annat än trevligt med sån värk och ovanpå det värk i resten av kroppen:(....men det är fredag och nu ska jag bara njuta.
jag är ledig i två dagar , det är LYX:).
Ja just det jag hade ju diverse planer för den här eftermiddagen ringa nå telefonsamtal , pilates och mindfullness . Tänkte klämma in av de två sistnämnda ,telefonsamtalen kan vänta till veckan skulle jag tro.
Innan jag for iväg på jobbet i morse så fick jag en STOR  glad överraskning då en god vän lät höra av sig...så mysigt puss på dig du är guld värd . :).....dags att sluta surra och slappna av lite.

Inga kommentarer: