lördag 22 december 2007

mitt i julstöket


....hua så mycket det är att göra dessa dagar.har inte hunnit va här på 2 dagar.nu bara måste jag visa mig här lite.torsdag var jag i luleå på stan,följde med lillasyster hon behövde göra klart sina julklappsinköp.jag hade redan gjort det så det blev billigt för mig., köpte bara några små skaker..hihi. sparar pengarna till mellandagsrean ,då åker vi in och shoppar loss. jag var helt slut då jag kom hem.
i går ,fredag var det städdags ,det tog mig nästan hela dagen.på kvällen åkte vi hem till min mor , för tomten hade lämnat julklappar där till pojkarna, som vi hämtade hem.klockan blev mycket då vi väl va hemma ..hihihi. i dag har jag plockat lite ,bakat citron/hallon muffins och rischoklad.har även hunnit grädda plättar det blev vår middag denna lördag , enkel och snabb mat.
anton är och jobbar men han kommer snart hem och då blir jag av med min dator som vanligt, det är bara mammas dator som duger ,dem andra datorerna är enligt pojkarna så tråkiga att använda.
nu har det blivit minusgrader få se om vi får lite snö också det skulle inte va helt fel.nu ska jag ta mig en kopp kaffe och lägga in en snus ha en jättebra lördag kväll /vinterkram

1 kommentar:

Guldkorn i min vardag! sa...

Hejsan Anneli, önskar dig & din familj en riktigt God JUl!
Kramar & snöflingor
Ulla-Blla