lördag 29 december 2007

ett par dagar sen...


jag var här.i torsdag var vi in till stan för att fynda på mellandagsrean , jag ,gubben och pojkarna ,lillasyster och 2 av hennes barn och storebrors sambo och deras 2 barn ,sammanlagt 10 stycken ,det var kul men oj så slut man var då man äntligen kom hem.fyndade i stan? ja det var inte mycket ,så då vi kom till byn så titta jag in på min favvo affär och gjorde mina fynd.nu har jag lite nytt att ha på mig,det är alltid lika kul. i går slöade vi ,sen på kvällen åkte vi ner för att köpa mjölk och lite annat.jag har hunnit skala potatis till palten jag tänkt koka i eftermiddag,det suger liksom efter palt när man har ätit all julmat, dessa dagar.
jag har fortfarande mycket värk och känner mig mörbultad efter trafikolyckan i november,men det går sakta framåt i alla fall.jag knogar på i sakta mak med allt jag tar mig för här hemma. ska ta och göra lite nytta en stund ha det gott /kramiz på er

1 kommentar:

Guldkorn i min vardag! sa...

Tjena!
Gud va gott med palt, julmaten står en opp i öronen så palt det klinga som "gott" i örat. Hoppas ni har haft en god jul!
Kramar Ulla-Bella