måndag 3 december 2007

första ljuset i advent







I går var det första advent,tänk nu springer tiden i väg,julen närmar sig med stormsteg. I går var vi på vift mest hela dagen.VI promenerade till våra trevliga grannar som bor närmast oss,sen var det dags åka till svärmor och svärfar och äta middag, risgrynsgröt och smörgås,mums. klockan var rätt mycke då vi kom hem och det var bara fixa kvällsmat till lilleman och se till att han la sig.
Idag har vi varit hemma hela dagen medan pojkarna varit i skolan.Jag har vikit tvätt ,lagat mat och plockat lite,med min friska hand.
Har kollat tradera i dag efter julklappar. Jag har några kvar att köpa.det senaste köpet var i lördags och det var till mina bröder.
Det snöar ute idag också ,dax att skotta snö. Anton brukar tycka om att skotta, han bad om att få skotta sen i kväll då han kommer hem.Vi har nyss ätit middag,nu börjar "kaffesuget" komma...hihi.
Jag ska gullbe gubben så kanske han brygger en kanna och serverar mig kaffe...hihi.
Vill passa på att gratulera min kompis L som fyller år idag ,hoppas du får en fin dag ,jag kommer snart med en present till dig./ snöiga kramar /tingeling

2 kommentarer:

Guldkorn i min vardag! sa...

Undra just vart du tagit vägen! Ni har tur som har Anton värsta snöskottarkarln.
Ha en bra dag
Kramar & Snöflingor
Ulla-Bella

mittiminvillervalla sa...

Hejsvejs! Tittade bara in för att se hur du har det. Fint med alla bilder du lagt in och en ny look har du också! Ha de bra! Kram från Villervallan