söndag 7 juli 2013

söndag em

och nu är jag tillbaka. har varit ute hela dagen och kom hem strax före kl 15. hoppade upp på cykeln strax efter 09.30 i morse och for till en kompis för att sitta ute i solen och surra en stund.
därefter for jag på en loppis där var jag läääänge =) ,bästaste vännen min var där och då stannade jag där och surrade. jag handlade en pirk på loppisen idag ,inte illa =).....nu hoppas jag på att då vinterfisket drar i gång att den ger mig mycket tur....=)
när jag kom hem ringde jag och fick Roger till att hämta mig en pizza. jag har inte ätit ordentligt på flera dagar och det var verkligen på tiden att jag fick i mig lite mat. ca en fjärdedel av pizzan åt jag sen proppmätt......jaja....jag kan värma eller äta kall pizza sen när /om jag blir hungrig ikväll eller i morgon.
mätt i magen och så blev jag sååå trött har lagt mig på sängen och dragit en filt över mig och bloggar lite. från och med i dag och en vecka framåt är Oscar hos Roger. eftersom han inte var hos mig förra veckan så mycket så kan han åtminstone vara lite hos mig och käka på dagarna och kvällarna. Roger gnällde lite över att han hade varit så mycket hos han och det orkar jag inte höra gnäll om.
förstår mycket riktigt att Oscar helst gärna vill sova i sin egen säng och har låtit han få göra det då det var okej för Roger....men nästa "Oscar vecka" blir han tvungen att vara och sova hos mig så är det bara....
fy attan så trött jag är nä nu blir det en "powernap" tror jag....

Inga kommentarer: