torsdag 12 september 2013

och så var..

och så var jag här. efter en dag utanför kommun och jobbat packat och plockat i massor med varor som kommit till vår butik i Kalix där en av mina arbetskompisar jobbar.
kändes bra att återse byn. kom till byn ganska precis kl 14. var in på jobbet en sväng innan jag några minuter senare knatade hem. trött och en hel del värk har gjort att jag varit en aning slö i eftermiddag.
kom innanför dörren hemma och inom några minuter hade kläderna åkt av kroppen och jag stod i duschen och lät de heta strålarna skölja över min värkande kropp.....
sen blev det en stund då jag bara slöade låg på sängen och surrade i telefonen med bästaste vännen ,så mysigt att få prata med dig mellan jämna mellanrum under dagen ,du bryr dig nog om mig i alla fall  tror jag =)... tack för att du finns i min närhet...KRAM.
vid 16.30 så cyklade jag ut på byn för att göra diverse ärenden bla lämna in keno för i kväll.....
blev en ganska lång stund ute på byn och innan jag kom hem strax före kl 18 så var jag in på affären för att handla några saker.
båda pojkarna har varit hem och käkat sen åkte dem i väg och nu är jag åter ensam. känner mig både trött och slö om inget roligt händer så blir jag nog bara hemma...
nu ska jag sluta surra....hej hej

Inga kommentarer: