fredag 5 juli 2013

fredag jobb eftermiddag och kväll

morgonen blev oväntat jättebra ,fick främmande =)....det gav mig energi . TACK bästa vännen för att du finns du är värd din vikt i GULD =)...kram på dig.
när klockan var 09.20 tog jag en prommis upp på byn på jobbet. knalledagen idag och jag stod ute på storgatan och sålde fyndvaror både kläder och saker från kl 10- 14. när klockan var 14 så tog jag en sväng in på coop för att handla en liter mjölk och hårdbröd. en stor loka glömde jag köpa och nu orkar jag då inte fara ut nå mer i regnet.
efter det så gick jag hem tog en dusch och la mig och vilade och samtidigt  pratade i telefon med bästa vännen. kort därefter så ringde telefonen och en kompis ringde och hon ville jag skulle komma förbi och käka tårta. jag klev upp från soffan och cyklade i väg. hann en bit då stannade jag till och pratade med bästaste vännen ,alltid lika glad när jag träffar dig. sen cyklade jag vidare.
när jag kom till kompisen hade hon främmande. jag gav hon presenter (värmeljus och en fin tillbringare/mugg) och fick smaka tårta och fika ,gott. under tiden kom det fler som ville uppvakta henne. när klockan var 19.40 så hade värsta regnilet avtagit och jag cyklade hem. lite regn har ingen dött av.
nu sitter jag här hemma med datorn i knät och funderar . skulle tro att jag bara slappar resten av kvällen då det är tråkigt pissigt väder ,huvudvärk har jag idag också =(.....känner mig trött och ensam är jag . Oscar har precis varit här och käkat och sen for han. det är inte långa stunder han stannar hos mig. 
nu ska jag sluta surra men kommer tillbaka sen igen.....



Inga kommentarer: