onsdag 6 juli 2011

eftrmiddag o kväll

jag o oscar har varit hemma i eftermiddag det kom en regnskur o åskan mullrade lite ,men lite senare kom det en riktig rejäl skur det bara öste ner. skönt att då vara inomhus. efter middagen så ville oscar baka chokladbollar så jag kastade ner ingredienserna i en skål han knådade till en deg rullade och jag rullade dem i kokos ,det var teamwork =). och som vanligt var det jag som blev tvungen att ta disken efteråt.
sen var det dax för mig att stanna upp o vila så jag la mig i soffan o tro det el ej jag somnade och sov i HELA två timmar...gaah....så länge men det var skönt. jag känner mig ändå lite trött så om jag har tur så somnar jag nångång i kväll.
roger o anton kom hem runt kl 20 från jobbet.o när dem käkat så for vi förbi bror för att jag ville se sötagnes. =). hon var pigg o vaken =). dem lämnade av mig hemma o for i väg upp till bergträsk för att sova där i natt ,hela bunten. anton är hos kompis men han ska oxå sova i sovstugan så ännu en lugn hemmakväll.
imorgon när roger far till tandläkarn så åker oscar ner med han o kommer hem strax efter 07.00 men då är jag säkerligen redan vaken o uppstigen.
nu ska jag se lite tv lite innan det är dax att bädda ner mig ,sov gott dröm sött /tingeling
 söta agnes i min famn =)
sötunge =)

Inga kommentarer: