lördag 9 juli 2011

lördag

...och hela dagen har vi tillbringat i arvidsjaur på nattivalen. kom dit vid 12 då var vi in på dollarstore för att köpa drickor och självklart blev det lite mer shopping för huvva så stor affär med mycket roligt att handla där. =) jag köpte bla ett nytt fiskespö med rulle och några drag. hoppas det funkar bra nåt tag =) priset var endast 150 kr.
 sen var det burn out mellan 13-15. dyrt inträde så jag var hos en kompis ,vi surrade ,drack kaffe o åt jordgubbar o grädde =). tack för fikat A ,jättekul att träffas ,det gör vi om =).
vilken varm o fin dag ,vi har haft tur med vädret och kl 17 var det skoter på vattnet ,vattenskotrar o cykel. den showen var klar ca 18.15.
sen var det dax att tänka på hemresan. köpte en grillkorv i baguett o en dricka på statoil, det var tjockt med folk på grillen och jag orkade inte vänta på nån burgare.
det var mer party där i kväll ,september ska uppträda där i kväll ,men jag hade inte ork att stanna p g a värken min...=(.
hemma var vi runt kl 20.30 skönt att ta sig en dusch och nu blir det att slappa resten av kvällen. roger o oscar åker till sovstugan o anton är chaufför till piteå åt ett gäng.
alltså en lugn hemmakväll framför tvn ....ha det bäst /







Inga kommentarer: