måndag 4 juli 2011

den perfekta mannen

har börjat läsa en ny bok ,läst endast några sidor i den än så länge för jag har haft annat att göra. =)
titeln på boken är den perfekta mannen och då "ploppar" frågaorna  upp i huvudet finns den perfekta mannen? hur är den perfekta mannen? finns han där ute o i så fall var?.....nåja nåt jag kan fundera över en annan gång för nu ska jag berätta lite om vad denna bok handlar om.
karibien varma tropiska dagar. heta loja nätter. en lyxkryssare av högsta klass. tillsammans måste det vara den perfekta ramen för en romantisk semester. men för de två systrarna britt o mia innebär resan något helt annat.
BRITT  är inbjuden som föreläsare, hon har skrivit årets bästsälja romanen den perfekta mannen.hon anses vara en specialist på ämnet romantik o kärlek. men kärlek är det sista hon tänker på efter sitt korta äktenskap som slutade i katastrof.
MIA är förälskad i sin fd pojkvän, sin dotters pappa ,i hemlighet o lägger knappt märke till andra män. hon följer med sin syster som hennes assistent på den här resan. systrarna är olika som natt o dag.
ombord på kryssarn finns  också leo tyler ,en mystisk man med ett besvärligt förflutet o den charmige kryssningschefen steve shadow. medan resan fortsätter knyts nya band av vänskap o kanske av kärlek....
chick-lit när den är som bäst....=)
jag har nåt att fördriva tiden med om jag blir alltför uttråkad.....

Inga kommentarer: