torsdag 27 februari 2014

Allt möjligt

Är här nu. :).... Ja den här dagen har innehållit allt möjligt jobb främmande rantat runt och sånt. Har fått dagens alla timmar till att gå med att mest bara svamla.var iväg ut på byn ikväll för att köpa en miljonlott till eldsjälsgalan på TV4 och hann in en sväng på jobbet :).... Bara för att "kolla läget" när jag sprang förbi :)....strax före kl 20 var jag åter hemma och då satte jag mig ner för att se och spela .... Bästaste vännen ringde och det blev ändrade planer :) , kul. Jag for ut en sväng till och surrade med bästaste vännen.
Åter hemma och Oscar kom hem strax efter mig. Vi har kvällsfikat choklad och mackor , gott :). Mätt  i magen lite för mätt så har jag nu bäddat ner mig och hoppas kunna somna och sova gott.
I morgon är det fredag och jobb 10-14....sen har jag helg. Åh huvva vad jag ser fram emot en kul helg  med fiske och hoppas den innehåller annat kul oxå:).....förresten jag vann inget på miljonlotten , men jag hade vunnit 25 kr på lottot och jag som trodde jag inte vunnit nåt ... Nåja ....
Sov gott och dröm sött

Inga kommentarer: