söndag 13 februari 2011

sammanfattning

ja usch jag har varit ur gängorna i helgen när det gäller bloggandet. har knappt suttit vid datorn. då jag suttit och gjort vid datorn är bankärrenden och läst dagstidningar. nåja alla dagar har jag bara inte lust o ork att skriva. jag ahr som vanligt haft värk och jag har mest bara slöat i helgen. båda pojkarna har sovit borta hos kompisar hela helgen. oscar kom iaf hem ett par timmar i går på dagen innan han for till sin kompis på kvällskvisten. anton kom hem från piteå och senare på kvällen for han till en kompis och han kom inte hem förrän i eftermiddag.
men nu ikväll är här som vanligt alla är nu hemma. kvällen har vi tillbringat framför tvn roger kom hem med en bingolott så vi har spelat lite ,men då klockan slog 20.00 böt vi kanal för att se solsidan =) ,sen efter det fortsatte vi se bingolotto. om vi vunnit ja inget så vitt jag vet men eftersom vi missat en halvtimme el nåt så måste jag kolla lotten innan den åker i soporna. helgens spel har inte givit mycket i vinst.....lördagkvällens keno gav 5 kr och 23 kr på lotto. kvällens keno gav ingen vinst ,det är temejfan omöjligt att vinna nå nuförtiden ju.
lördagkvällen tillbringade jag hemma medan roger var upp till garaget med anton o hans kompis. vid 22 kom han hem och vi såg lite tv innan jag bäddade ner mig ,alltså en lugn hemmakväll. måste hitta på nåt skoj att göra ,jag håller på att va trött på att alltid va hemma ,men vad ska jag göra? .......livet passerar utan att jag gör nåt av mitt liv ,det känns meningslöst.
nu ska jag läsa min bok ....ha det bra/tingeling

Inga kommentarer: