lördag 17 januari 2009

lördag kväll




klockan har blivit 18.38 och här sitter jag. denna dag har jag bara tillbringat inomhus. städat lite ,tvättat kläder och lagat mat , idag har jag lagat en kycklinggryta ) den blev ganska god. tyvärr så föll den inte roger och oscar i smaken ...hmm....bortskämda med mat är vad dem är så fort jag gör nåt nytt så duger det inte.....tråkigt. anton åt med god aptit ,så även jag.


på morgon när jag skulle starta datorn funkade inte internet och jag blev med ens irri .....men men. mitt på dagen funkade det igen och jag blev glad.....haha....


det har varit ett händelserikt dygn. i går kväll ringde min pappa och berättade att min lillasyster hade hört av sig.....en av mina systrar som jag bara träffat en gång i mitt liv och det var 15 år sen. jippiiiii.....jag tog min telefon och skickade ett sms och hon svarade nästan omg. kul att få höra av henne efter alla dessa år. jag har tänkt på henne en hel massa och nu vill jag veta allt om henne. vi har hunnit prata en hel del och kommit fram till att vi är mycket lika...haha....men hon är söt.......kram på dig lillasyster anna.jag hoppas vi träffas snart och mina pojkar vill träffa deras "nya" kusiner. jag känner mig såååå glad och vill aldrig tappa kontakten igen.


pojkarna och roger har varit upp i backen hela dagen och jag har som sagt gjort en del nytta här hemma.


roger har skjutsat ner anton till tjejen och han kommer inte hem förrän i morgon. oscar sitter framför tvn och tar det lugnt. han har börjat hosta....ajaj ....hmm....kan va början på en förkylning inte kul.


idag har jag spelat lotto och nu väntar jag på dragningen och tänk om jag fick vinna ...haha....


tack för era kommentarer. therese jag har mailat till dig ,undrar just om du upptäckt mailet.


guldkorn i min vardag det har varit lite trögt när det gäller bloggandet förkylning och sånt har hållit mig från bloggen. hoppas jag ska lite inspiration och fortsätta mitt bloggande utan uppehåll. nu ska jag leta snusdosan /ha det gott

Inga kommentarer: