lördag 24 januari 2009

lördag förmiddag kl 10.41







och jag har satt mig ner på rumpan för att kluttra lite. arbetsveckan som gått har varit en hel del jobb och jag ahr inte haft mycket ork kvar när jag kommit hem från jobbet. pojkarna är förkylda med hosta och allt som hör en förkylning till. själv har jag lite hosta och huvudvärk men än så länge är jag inte sängliggande.



anton och hanna sover ,oscar ser tv och roger har farit och fiska. vädret är -6 grader och det har kommit lite snö under natten. om jag känt mig lite piggare så hade jag velat fiska men jag bestämde mig för att va hemma i värmen. jag har startat tvättmaskinen och diskmaskinen och eventuellt kan det behövas städas lite.



jag stämplade ut kl 14 i går och innan vi åkte hem så handlade vi för att slippa åka ner en extra sväng. hanna var med och handlade. jag och hannna sprang in på mim medan roger for på elaffär'n.



jag köpte en kjol ,som jag tittat på flera gånger ,jättesöt och jag kände att den tillhörde mig. och till den köpte jag ett svart linne i modell längre med det var jag nöjd ,betalade och gick därifrån.



när vi kom hem hade roger och pojkarna städat hemma och det var uppskattat av mig. jag kunde ta en dusch och slappa.



fredag kvällen blev en lugn hemma kväll. vi käkade varma mackor ,såg på tv och surrade.



spelar keno det gör vi jag och två av mina jobbarkompisar , tyvärr har det inte blivit nån stor vinst....snyft . i torsdags vann vi 30 kr sen har det inte blivit nå mer men än har vi hoppet om en stor vinst kvar....haha.....



tänk om min nyfunna lillasyster anna fått ledigt från jobbet då hade hon och hennes barn kommit hit idag och vi hade fått träffas för första gången på 15 år ....åå så skoj det varit. jag längtar verkligen att få träffas lillasyster. jag hoppas du läser min blogg och skriver kommentar får du gärna göra för det gör mig glad...tack för din fina kommentar som du lämnat här.



jag hoppas du hade en bra kväll i går L och jag väntar på att höra av dig ....haha....det kanske blir fiske i helgen ......glöm inte bort att lämna in keno och lotto för idag. själv har jag spelat både keno och lotto ........och håller mina tummar .....



ha det gott /kram tingeling

Inga kommentarer: