måndag 8 december 2008

ledig dag


det är måndag och jag har ledig dag från jobbet , känns bra när jag har så j-vla mycket värk . trots att jag är ledig från jobbet så är jag ju tvungen att jobba hemma. jag försökte sova lite längre i morse eftersom jag har sovit illa i natt , men telefonen väckte mig och efter ett par försök att somna om gav jag upp oscar hade krypit ner i sängen bredvid mig och han kunde inte heller sova mer så vi klev ur sängen.(oscar har oxå ledig dag i dag för att han hade skoldag i lördags då det var basar på skolan.)

eftersom jag är ledig idag hade jag planerat att baka lite och det har jag gjort , saffranskaka i långpanna ,mockarutor och syltrutor ,det är i alla fall en början. jag har tänkt baka några sorters fika till innan jag ger mig.....haha....jag har tvättat kläder och lite städning och nu vilar jag en stund för att så småningom börja med middagen. klockan är nu 13.22.

blev förvånad när jag tittade på tempmätarn tidigt i morse och den visade -27.2...brr.....skönt att hålla sig inomhus en sån här dag. oscar har en kompis här idag och dem har hunnit vara ute och lekt ,det har börjat bli varmare och det snöar nu .

jag ska komma i håg att lämna in kenot idag L ...hoppas då på en vinst....haha....ha det gott/ting

Inga kommentarer: