torsdag 23 juli 2009

semester
























ja nu är jag tebax efter nästan 3 månader ....skärpning för mig. tänk de kan ju finnas nån skäl där ute som läser min blogg och funderar på vart jag tagit vägen men här är jag nu....haha....det har hunnit bli sommar och semester för min del.





första veckan och den har varit ganska fullspäckad ,men kul . roger har sin sista vecka och därför har vi verkligen försökt hitta på nåt att tillbringa dagarna tillsammans med.





jag jobbade fredag kväll till 21 och därefter semester. lördagen fyllde roger år och då var vi bort på kvällen bla käkade vi ute för att på nåt sätt fira att han blivit ett år äldre. söndag åkte hela familjen till min mormor när vi ändå passerade luleå så passade vi på att springa på några affärer oxå....haha....alltid kul.





måndag så även den dagen var fin. vi var mest bara hemma med undantag att jag var förbi min goda granne och kollade in vad dem pysslade med där uppe på berget.





tisdag drog vi till ikea i haparanda och gissa om att vi hade en trevlig dag och givetvis lyckades jag fylla en kundvagn med prylar väl framme vid kassan så blev jag förvånad över hur billigt det kalaset kostade oss....helt otroligt jag har lovat mig själv att dit ska vi snart igen...hahaha.....jag blev liksom ikea frälst.





i går onsdag var vi mycket hemma. jag har lärt mig sticka så det blir en hel del sånt att pyssla med när man har tid över. senare på kvällen så hade jag mycket energi som jag ville ha ut så jag tog på mig förklädet och ställde mig vid spisen och resultatet blev citronmuffins och kanelbullar....lite gott fika att bjuda på om det kommer nån som är fikasugen....haha....idag torsdag ska vi väl oxå hitta på nåt men vad vet jag inte riktigt. jag återkommer senare. ha det gott /kram

1 kommentar:

Anonym sa...

hej på er kan jag också få handla kanske låna din börs ha ha kul att läsa om er igen läser sen ikväll igen ha en bra dag allihopa