fredag 1 juli 2011

eftermiddagen

....på efter middag närmare bestämt runt kl 14.30 fick jag trevligt besök av en kompis=). verkligen jätte kul att du hälsade på mig A  o vi kunde gå en sväng på byn ,tyvärr fanns det inte mycket att se av knalledagen. det som är på rea är inte mycket ,det mesta är borta. nästa gång är det jag som hälsar på hos dig som jag lovat =). tack för jordgubbarna du hade med dig =).
nu har jag varit hemma en stund diskat undan o tagit en dusch. anton kom hem o for sen igen roger o oscar är uppe i garage o sovstugan. lillsyrrans pojk har kommit ( till b-träsk) o ska stanna här i helgen.jag väntar att dem snart kommer ner på byn för dem är säkert hungriga.
vädret är svalare ute nu o jag blir inte förvånad om det kommer en regnskur under kvällen. jag håller tummarna att vi ska kunna åka o fiska lite. =) .
vila min värkande kropp lite innan jag ska vika ihop lite tvätt.
dagens fynd som jag hittade  ute på storgatan =) fick en hel del för endast 300 kr


tack för kommentaren emma ,jo jag vet att jag måste ta det lite lugnt ,men det är inte lätt när jag är som en liten ekorre =)....men jag lär mig väl  så småningom att dra ner på tempot.  hoppas allt e bra med dig. ha en mysig kväll så kommer jag tillbaka senare

2 kommentarer:

AF sa...

Go kväller, tusen tack för att du tog hem mina saker från Garnis, kul att träffa dig och höra ditt glada, positiva skratt;)

Tack även för kaffe och tunikan jag fick av dig som du handlat i 300:- påsen:) Återstår väl att se om jag vågar använda den...den var lite "vågad" för mig gamla damen...du kanske får igen den när du kommer hit.

Har tittat på flera olika väderleksrapporter och det verkar bli regn hela helgen när September gästar oss =(

Nä nu väntar sängen, hoppas du får sova bättre inatt! Vi hörs!
Kram A

annelie sa...

det var som sagt kul att träffas o surra en stund vi har alltid nåt att surra om. =) tack för komplimangen. du gammal dam ,knappast. du är helt okej. trevlig att umgås med.hmm..jaha...tråkigt att det ska regna då det är nå skoj. ja då får jag väl komma förbi nån annan gång då solen visar sig men vi hörs på telefon o mail. ha det bra o sov så gott kram