onsdag 28 november 2012

ymnigt snöfall ,jobb o shopping

nu är det kväll och jag är tillbaka med ett inlägg.
gick i väg på jobbet lite tidigare ,varför gå hemma o vänta att tiden ska gå?.....energinivån har varit lägre denna dag. nåja så kan det vara emellanåt.
när klockan slog 14 då gick jag från jobbet korsade storgatan och gick in på MIM .....I know ...JAG är hopplös. jag gick o strosade och väntade att oscar skulle möta mig där ,under tiden hittade jag lite nytt.en ljus plommonfärgad klänning (sååå fiiiin) ,kunde bara INTE låta bli och sen ett par jeansleggings i snyggt lila dem kunde jag INTE låta bli och när jag hittat ett par svarta tights till klänningen så tyckte jag det räckte för denna gång. oscar kom dit ,jag betalade och gick nöjd därifrån och in på nästa affär för att kolla. efter det så gick vi hem.
skönt att komma hem ,ställde mig i en het dusch och sen ut en snabb sväng igen innan jag kom hem för andra gången denna eftermiddag.
oscar värmde mat från i går och jag åt en skål med fil o flingor o en korvbit. sen intog jag ryggläge i soffan oscar o hans kompis for iväg ,kvar hemma blev jag och jag hade en skön o mysig stund som jag längtat efter så länge.=)
när klockan var strax efter 19 så gick jag o oscar i väg på affären jag behövde köpa snus o oscar vill ha nån god kvällsmat. det är ett ymnigt snöfall och -8 grader ute ikväll.
åter hemma så har jag mest bara slöat ,känner mig ganska trött. dagen har varit helt OK.....
lottot gav mig en vinst ikväll 2 rader med 4 rätt ,alltid nåt...=)....
roger har kommit hem från piteå och har farit upp till garaget för att kolla till där uppe.
nu tror jag att jag ska göra mig klar för sänggående. sov så gott o dröm sött ......

Inga kommentarer: