söndag 18 november 2007

en söndag kväll....

det är ingen vanlig söndag kväll,jag ligger här i sängen med datorn i knät.jag är fortfarande mör efter trafikolyckan 10/11.jag är sjukskriven ,handen i gips och massor med värk i nacke och resten av min rygg.Men det är ingen ide´att gnälla ,värken försvinner inte.
jag är så tacksam att vi lever,det är för oss det viktigaste för vi har 2 fina pojkar.jag är så otroligt tacksam över alla runt omkring oss som hört av sig och visat att dem bryr sig och hjälper oss med olika saker.tänk så rik man är då man har mycket släkt och vänner.en kram till alla ni som visat att ni bryr er.

2 kommentarer:

mittiminvillervalla sa...

Hej! Jag vet inte vem du är och du vet inte vem jag är:-). Men "Guldkorn i min vardag" är en av mina käraste vänner. Hon har berättat om olyckan och hittade hit till din nya blogg via hennes. Vilken tur i oturen ni haft, men dom säger ju att änglar finns. Så det var nog dom som vaktade över er. Vilket jättegulligt namn du hittat på till din blogg! Välkommen in i gänget! Men varning detta är, Ytterst beroendeframkallande ! (fniss)

Guldkorn i min vardag! sa...

Det är precis som villervalla säger det är beroendeframkallande med blogger, det funkar även bra som värktablett.
mvh.Ulla