söndag 12 april 2009

påskdagen







klockan är nu 16.33 och jag väntar på kenodragningen. idag är det soligt och fint väder ute....äntligen har solen kommit fram. jag tog mig en promanad till byn härborta för att där prova pimpla lite. roger tog bilen dit. vår kompis och några ungdomar var redan där och pimplade. i vanlig ordning fick jag ingen fisk på kroken så efter ett tag gav jag upp. jag stannade iaf kvar en stund innan jag begav mig hemåt för att städa undan och laga middag( potatisgratäng , fläskfile och bea sås).



min förkylning har dessvärre inte gett med sig och jag känner mig sämre än i går....snyft jobbigt att inte va kry.men det gjorde gott att ha fått röra på sig lite eftersom jag inte promenerat på ett par dagar.



i går ,påskafton var jag helt ensam hemma och vilade men däremellan så städade ,tvättade och lagade middag. en lite långtråkig dag men jag orkade bara inte följa med och fiska och köra skoter med roger och oscar och några till. i går kom anton hem från gällivare med tåg. i går kväll slöade vi och glodde på tv hela kvällen. i kväll ska vi tillbringa tiden framför tvn och spela bingolotto, hoppas vi får in en storvinst...haha.



lycka till med bingolotto L ,hoppas du vinner så att vi får en shoppingdag ihop ,som du lovat...haha. kenot får hemskt gärna slå in nu ,det är verkligen dax att vi får vinna nu. ....kramisar från tingeling

Inga kommentarer: